Op vrijdag 9 maart vond het tweede onderwijscafé Meppel plaats. Esther en Nienke namen ons mee in de wereld van DoeVrijdag. Zij lieten in een korte inspiratiesessie zien hoe zij elke vrijdag een uur buiten lesgeven, daarna mochten alle leerkrachten ook zelf nog een spel spelen. Bekijk het onderwijsdcafé hier terug:

                

Categorieën: Onderwijscafe Meppel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Onderwijscafe Meppel

Onderwijscafé #3: Curriculum.nu – de grote opdrachten van het vakgebied Nederlands

Wat moet de leerling in de toekomst kunnen en kennen om te slagen in de maatschappij van dan? Wat heeft een leerling in het PO nodig, en in het VO? Wat zou een havist moeten Lees verder…

Onderwijscafe Meppel

DoeVrijdag geeft inspiratiesessie tijdens het tweede Onderwijscafé Meppel

Op vrijdag 9 maart 2018 is iedereen welkom bij het tweede onderwijscafé Meppel. Deze keer wordt de inspiratiesessie gegeven door Nienke en Esther van DoeVrijdag.   Klik hier om je op te geven voor deze Lees verder…

Onderwijscafe Meppel

Een videoverslag van het eerste OnderwijsCafé Meppel: 3d printen in het klaslokaal

Op vrijdagmiddag 22 september vond het allereerste onderwijscafé Meppel plaats. In de Happyhub aan de molenstraat was het een gezellige boel en om 16:00 uur kwam leerkracht Jaap Bouwman vertellen over het inzetten van de Lees verder…