Afgelopen vrijdag vond het derde onderwijscafé Meppel plaats. Deze keer werd het onderwijscafé georganiseerd in MFK Het Palet met als onderwerp het nieuwe curriculum voor het vak Nederlands. Leerkrachten, onderwijsmakers, directie en bestuurders gingen onder het genot van een hapje en een drankje in discussie en gaven feedback op de grote opdrachten van het vakgebied Nederlands. Dit onderwijscafé was extra bijzonder omdat zowel CSG Dingstede, PROMES als PCBO Meppel in de organisatie zitten.

De inleiding werd verzocht door Marloes Lip-Otten. Zij is docent Nederlands op CSG Dingstede en werkt mee aan het nieuwe curriculum. Deze introductie is hier volledig terug te kijken:

 

 

 

 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *