Stichting Kindpunt (voorheen PCBO Meppel) en CSG Dingstede nodigen je van harte uit voor een laagdrempelige onderwijsontmoeting. Je krijgt de kans om twee betekenisvolle en inspirerende onderwijsvormen te ervaren en wordt van harte uitgenodigd voor een gezellige borrel in de vernieuwde personeelsruimte.   

Klik hier om je gratis ticket te bestellen.

Scrummen is een veelgebruikte term voor uiteenlopende internationale bedrijven. Ook in Nederland wordt op veel verschillende plekken volgens deze effectieve en flexibele manier samengewerkt. Dit is je kans om onder leiding van een echte Scrum Master te ervaren welke toegevoegde waarde deze methodiek heeft voor jouw leerlingen.

De First Lego League Challenge is inmiddels een bekend begrip in onderwijsland. Leerlingen leren denken als wetenschappers en technici. Aanvaard deze missie en ontdek samen met collega’s welke vaardigheden nodig zijn om tot een creatieve oplossing te komen!

Vrijdag 7 februari 2020 om 15:45 uur

Waar? CSG Dingstede (personeelskamer), Gerard Doustraat 13, Meppel

Voor wie? Voor iedereen die zich betrokken weet bij goed onderwijs in de regio Meppel

Doel: Het uitwisselen van Good Practices en ontmoeting met elkaar

Kosten? Gratis ticket is verkrijgbaar via onderwijscafemeppel.nl

Klik hier om je gratis ticket te bestellen.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-scrummen-en-lego-league-onderwijscafe-meppel-71239959637

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *